Almayacaksınızne yani artık error invalid input almıyacakmıyız
Almayacaksınızne yani artık error invalid input almıyacakmıyız
Oyununuzu ne zaman yüklediniz ? İşletim sisteminiz win 7 mi ?BNEDE AYNI HATAYI ALIYORUM
bende aynısını alıyorum napmam lazım muhammet yt ye fln da soruyorum kımse cvp vermıyor zulanın kendı sitesine bile gıremıyorum şuan bu bu siteye ulaşılamıyor diyor her şeyi denedım olmuyor boyle devam ederse zula çok oyuncu kaybeder.
Büyük ihtimalle win 7 ve altı güncel olmayan bir işletim sistemi kullanıyorsunuz. Eğer kullanmıyorum diyorsanız sistem hakkında bilgi verebilirseniz yardımcı olmaya çalışayım.bende aynısını alıyorum napmam lazım muhammet yt ye fln da soruyorum kımse cvp vermıyor zulanın kendı sitesine bile gıremıyorum şuan bu bu siteye ulaşılamıyor diyor her şeyi denedım olmuyor boyle devam ederse zula çok oyuncu kaybeder.
benımkısı win10 napcam ? zulanın kendı sıtesıne de gıremıyorum bu sıteye ulasılamıyor diyor cıldırıcamBu adımları gerçekleştirirsen durumun düzelicektir.
Siteye girmeye çalıştığınızda ne gibi bir durum yaşıyorsunuz. Ekran görüntüsü ile destekleyebilirsiniz.benımkısı win10 napcam ? zulanın kendı sıtesıne de gıremıyorum bu sıteye ulasılamıyor diyor cıldırıcam
Hata görselini paylaşabilir misiniz ?bendede error invalid inputhatası veriyor ama ben windows 10 um ne yapabilirim?
Login olmadan önce aldığınız hatanın görselini paylaşabilirsiniz.ama ben kullanıcı adını girmeden önce alıyorum